Næstved Gulve – Profil

Næstved Gulve A/S er gulvleverandør af professionelle kvalitetsløsninger indenfor alle gulvtyper til erhvervslivet

Siden 1994 har vi serviceret alle kundetyper i det Sydsjællandske. I februar 2007 fik vi tildelt ”Årets virksomhedspris 2006”, som er stiftet af og uddeles af Det lokale Beskæftigelsesråd i Næstved Kommune.

I dag opererer vi på hele Sjælland samt Lolland og Falster, og har udviklet vore kompetencer til at omfatte alle former for gulvopgaver.

Kompetente medarbejdere

Næstved Gulve beskæftiger en fast stab af kompetente medarbejdere som varetager rådgivning, opmåling, udregning mv. samt et fast team af egne ansatte gulvlæggere, som er uddannet indenfor gulvfaget. Heraf nogle specialuddannede til at udføre vådrumsarbejde, og har dermed GVK-certifikat. Andre er specialuddannede til at udføre montering af erhvervstæpper og mønsterlægning, og har i den forbindelse Ege-certifikat.
I Næstved Gulve har vi altid lærlinge ansat, for bl.a. at bidrage med faguddannede gulvlæggere til branchen. I 2002 vandt en af firmaets lærlinge Danmarks-mesterskabet for lærlinge ved den afsluttende konkurrence i Herning.

Organiseret specialfirma

Næstved Gulve er det eneste organiserede specialfirma i det sydsjællandske, som både er medlem af Byggesocietetet, Dansk Byggeri Gulvbranchen, herunder Byg garantiordningen, som giver kunderne en 5-årig garanti på det udførte arbejde. Endvidere er firmaet medlem af GVK (Gulvbranchens Vådrums Kontrol), og udsteder vådrumsattester i forbindelse med udførelse af vinyl-belægninger i vådrum.
Hos Næstved Gulve afholdes forskellige seminarer, hvor vi sammen med leverandører gennemgår aktuelle emner, som f.eks. produktkombinationer, mønsterlægninger, konstruktionsopbygninger samt drifts- og vedligeholdelsesmetoder.

Målsætning

Det er Næstved Gulves Målsætning at være det naturlige førstevalg når der skal vælges gulventreprenør i Øst Danmark til store såvel som små projekter.
Vi gør en dyd ud af at levere gulvarbejde i henhold til håndværkets traditionsbundne kvaliteter og udførselsmetoder, men samtidig tilbyder vi at levere og rådgive om de nyeste materialer på markedet samt anvende de sidste nye lægningsteknikker der giver både smukke gulvløsninger og samtidig giver vores ansatte faglige udfordringer samt et sundt arbejdsklima.
I Næstved Gulve har vi en mangeårig og bred erfaring, og står naturligvis gerne til rådighed som sparringspartner omkring ethvert professionelt gulvprojekt. Vi bestræber os på at lette bygherrens og de projekterendes arbejde bl.a. gennem levering af ensartede og overskuelige tekniske specifikationer og materialeklassifikationer.