Om os

Næstved Gulve

Om os

Næstved Gulve A/S er gulvleverandør af professionelle kvalitetsløsninger indenfor alle gulvtyper til erhvervslivet

Siden 1994 har vi serviceret alle kundetyper i det Sydsjællandske. I dag opererer vi på hele Sjælland samt Lolland og Falster og har udviklet vore kompetencer til at omfatte alle former for gulvopgaver.

Kompetente medarbejdere
Næstved Gulve beskæftiger en fast stab af kompetente medarbejdere, som varetager rådgivning, opmåling, udregning mv. samt et fast team af egne ansatte gulvlæggere, som er uddannet indenfor gulvfaget. Heraf nogle specialuddannede til at udføre vådrumsarbejde.

Organiseret specialfirma
Næstved Gulve er det eneste organiserede specialfirma i det sydsjællandske, som både er medlem af Byggesocietetet, DI Byggeri Gulvbranchen, herunder Byg garantiordningen, som giver kunderne en 5-årig garanti på det udførte arbejde. Endvidere er firmaet medlem af Gulvbranchens Vådrums Kontrol, og udsteder vådrumsattester i forbindelse med udførelse af vinyl-belægninger i vådrum.

Hos Næstved Gulve afholdes forskellige seminarer, hvor vi sammen med leverandører gennemgår aktuelle emner, som f.eks. produktkombinationer, mønsterlægninger, konstruktionsopbygninger samt drifts- og vedligeholdelsesmetoder.

Målsætning
Det er Næstved Gulves målsætning at være det naturlige førstevalg, når der skal vælges gulventreprenør i Øst Danmark til store såvel som små projekter.
Vi gør en dyd ud af at levere gulvarbejde i henhold til håndværkets traditionsbundne kvaliteter og udførselsmetoder, men samtidig tilbyder vi at levere og rådgive om de nyeste materialer på markedet samt anvende de sidste nye lægningsteknikker, der giver både smukke gulvløsninger og samtidig giver vores ansatte faglige udfordringer samt et sundt arbejdsklima.

I Næstved Gulve har vi en mangeårig og bred erfaring, og står naturligvis gerne til rådighed som sparringspartner omkring ethvert professionelt gulvprojekt. Vi bestræber os på at lette bygherrens og de projekterendes arbejde bl.a. gennem levering af ensartede og overskuelige tekniske specifikationer og materialeklassifikationer.

Vi støtter Team Fog (Team FOG Næstved er en dansk professionel basketballklub hjemmehørende i Næstved) – Vi støtter lokalt – og det er vi stolte af!

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.